Arta gătitului – adusă la perfecțiune

Încă de la înființarea companiei, Miele a pus accentul pe inovații captivante care redefinesc excelența. Cuptorul Dialog este încă o marcă a dorinței noastre de a urmări acest standard fără compromis. Nu doar creăm un produs nou – stabilim de asemenea o categorie complet nouă care înseamnă nimic mai puțin decât o revoluție pentru bucătăria dumneavoastră. 
Transformă pasiunea pentru gătit în dragoste 
Acum puteți găti fără efort ceea ce alții pot doar să viseze: mulțumită unei eliberări de energie inteligente și precise, cuptorul Dialog de la Miele poate pregăti mâncarea cu diferite durate de gătit la un nivel de perfecțiune fără precedent – și totul în același timp. Acesta oferă o gamă nouă de moduri de a vă exprima fanteziile culinare. 
Savurați aroma bogată și delicată a unui file de pește preparat folosind tehnici de primă clasă – și gătit cu precizie într-un bloc de gheață care nu se topește. Sau coaceți pâine sau chifle fără coajă.
Cuptorul Dialog de la Miele vă permite să vă bucurați de beneficiile pregătirii mâncării la un nivel de calitate găsit în unități culinare de top chiar în bucătăria dumneavoastră și să vă bucurați de arta gătitului în condiții optime. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs