Nu aveți timp pt. lucrurile mai import. din viață?

Acces nerestricționat cu control bazat pe aplicație
Scout RX2 poate fi utilizat ușor cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete când sunteți acasă sau pe drum. Aplicația Miele Scout RX2* furnizează toate informațiile importante și oferă opțiuni de control cheie dintr-o singură privire.
Afișaj stare și timer
Afișajul status-ului vă furnizează toate informațiile-cheie dintr-o privire, de exemplu, modul în care se află aparatul Scout RX2 în acest moment și când va începe sesiunea următoare de curățare. Cu doar două clicuri puteți selecta un mod de curățare și puteți porni imediat aspiratorul robot.
Maparea acasă
Aparatul Scout RX2 navighează sistematic prin camere și generează o hartă interactivă cu zona curățată. Acest lucru vă permite să urmăriți locul în care se află aparatul Scout RX2 într-un anumit moment și puteți vedea zonele care au fost deja curățate.
Home Vision**
Prin funcția Home Vision, imaginile în timp real înregistrate de Scout RX2 sunt transmise către un dispozitiv mobil. Astfel puteți monitoriza ce se întâmplă în locuința dvs. oriunde ați fi. Imaginile de pe cameră nu sunt înregistrate ca stream video, ci sunt transferate individual în timp real. Siguranța pe primul loc: de aceea transmiterea imaginilor este criptată. Datele sunt transmise sub formă criptată și sunt decodate doar la primirea de către dispozitivul mobil.
Disponibil pentru dispozitive mobile (pentru cerințele minime, consultați informațiile furnizate în app store)Calitatea transmisiei depinde de viteza conexiunii la internet de la domiciliul dumneavoastră și de viteza dispozitivului dumneavoastră mobil.în funcție de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs