Retrăiți amintiri din vacanță?

Inspirație pentru gătit și copt
Ce rețetă vă readuce amintiri despre vacanță? Când vine vorba despre idei noi și sfaturi privind gătitul și coptul, funcția pentru rețete din aplicația Miele@mobile este exact ceea ce vă trebuie: să găsiți rapid rețeta ideală pentru o ocazie specială sau să vă inspire să transformați o zi obișnuită într-una specială. Astfel puteți adăuga în mod spontan rețete noi în meniul dumneavoastră obișnuit, și puteți încerca noi tendințe în gastronome, sau puteți găsi rețeta perfectă cu nutrienții relevanți pentru un anumit anotimp.
Ghiduri video pentru prepararea mâncărurilor
Dacă vă place foarte mult un fel de mâncare, salvați-l ca favorit, sau alcătuiți-vă propria listă de cumpărături pentru o rețetă anume. Nu este nevoie să căutați metode speciale de preparare sau să urmăriți fiecare pas al unei rețete. Video-urile demonstrative integrate arată și oferă explicații celor mai mult sau mai puțin experimentați în ale gătitului, într-un mod simplu de înțeles. De exemplu, veți afla cum să tocați perfect un ardei sau cum să fezandați carnea.
Ați descoperit o nouă rețetă favorită?
Cuptorul dvs. Dialog știe exact ce să facă! În cel mai scurt timp, smartphone-ul vă poate furniza rețete delicioase, precum și programul automat adecvat pentru cuptorul Dialog. Cu aplicația Miele@mobile, acum puteți răsfoi după rețete extraordinare fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la funcții sau la numărul corect de unități Gourmet. Odată ce ați găsit noua rețetă preferată, pur și simplu atingeți-o pentru a o trimite din aplicație în cuptorul Dialog – care va primi apoi programul automat corect și setările corecte ale aparatului în același timp. Puteți începe imediat programul, la o dată ulterioară sau utilizând opțiunea care asigură finalizarea acestuia într-un anumit moment.Toate acestea fac ca pregătirea rețetelor dificile să fie o joacă de copii. Rezultatele remarcabile sunt doar la o atingere distanță.
„Rețeta a fost genială. Și a fost atât de simplu de pregătit.“
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs