O petrecere spontană într-o oră?

Modificați setările când sunteți plecat
Mențineți totul sub control și păstrați opțiunea de a interveni când este nevoie. Cu MobileControl, puteți activa funcția SuperCool a frigiderului dumneavoastră pentru a scădea temperatura înainte de a ajunge acasă cu cumpărăturile. Sau puteți selecta un program pentru mașina dumneavoastră de spălat, uscătorul de rufe sau mașina de spălat vase când nu sunteți acasă. Cu noile aparate de gătit, parametrii pot acum fi modificați și în timpul desfășurării programului.
Puteți să vă dați seama după afișaj dacă aparatul dvs. de acasă este sau nu în modul de control de la distanță. Dacă este nevoie, acesta poate fi dezactivat – de exemplu când un membru al familiei ajunge acasă mai devreme decât planificase și dorește să utilizeze aparatul.
„Momentele perfecte nu pot fi controlate. Dar puteți controla setările frigiderului și momentul în care pornește mașina de spălat."
Cu noua funcție AutoStart* mașina dvs. de spălat vase poate fi programată prin aplicație să pornească automat la momentele presetate.
Convenabil și cu economie de timp: utilizați aplicația pentru a preîncălzi cuptorul și a crea propria dvs. cafea.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs