Nu puteți fi peste tot în același timp?

Totul sub control – acasă sau în deplasare
Doriți să vedeți starea electrocasnicelor dvs. dintr-o singură privire? Aceasta nu este o problemă cu aplicația Miele@mobile, fie că sunteți plecat sau acasă. Aplicația vă menține informat cu privire la electrocasnicele dvs. în orice moment. Smartphone-ul dvs. vă informează dacă aveți suficient timp să goliți mașina de spălat înainte de a pleca de acasă.
Aplicația Miele@mobile*
Aplicația Miele@mobile vă permite să controlați toate electrocasnicele dvs. Miele conectate în rețea rapid și ușor prin smartphone sau tabletă. De exemplu puteți accesa mașina de spălat, frigiderul sau cuptorul în mod direct în orice moment, să solicitați informații despre starea aparatului, și să selectați funcții.
Printre altele, sunt afișate și programele selectate sau funcția, precum și timpul rămas. Aplicația Miele@mobile vă spune, de exemplu, cât timp mai trebuie să stea friptura în cuptor. Veți putea primi notificări (chiar și pe ceasul dv smart) când e nevoie să interveniți, de exemplu când s-a încheiat programul mașinii de spălat vase, sau dacă a rămas deschisă ușa frigiderului. Funcțiile de siguranță – cum ar fi pornirea și oprirea unei plite – sunt excluse, bineînțeles. Multe alte funcții ale aplicației, ca de exemplu funcția de asistent depind de aparatele Miele care sunt legate de aplicație.
O simplă descărcare din magazinul de aplicații
Trebuie să descărcați aplicația gratuită pe un dispozitiv mobil (pentru detalii cu privire la cerințele minime, vă rugăm consultați informațiile din magazinul de aplicații), acceptați termenii de utilizare și declarația privind confidențialitatea datelor și creați un cont personal de utilizator. Aveți de asemenea nevoie de o conexiune la internet wireless, pentru ca datele să poată fi transferate.
„Sunt plecat de acasă foarte mult. Faptul că pot să îmi controlez electrocasnicele cu telefonul ma liniștește.“
Disponibil pentru dispozitive mobile (cerințe minime Android 4.4+ și iOS 9+) Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs