Curățenie pentru confortul dumneavoastră

Un aer evacuat curat este o simplă formalitate pentru Miele. Aspiratoarele noastre nu numai că excelează datorită filtrării excelente – carcasa lor este sigilată pentru a preveni eliberarea prafului, astfel că doar aerul curat este eliminat din aparat.
Sacul corect pentru praf? E simplu!
Găsirea sacului de praf corect pentru un aspirator este cel mai adesea o sarcină dificilă. Cu Miele este ușor: puteți să recunoașteți sacul de praf HyClean corect, original și corespunzător aspiratorului dumneavoastră deoarece acesta trebuie să aibă aceeași culoare ca a colierului sacului de praf (principiul cheie-broască).
Putere de aspirare de primă clasă
Grație straturilor de filtrare fine, sacul pentru praf Miele HyClean permite trecerea aerului chiar și pe măsură ce se umple. Aparatul va indica atunci când sacul de praf este plin sau filtrul de evacuare este saturat. După înlocuirea filtrului, vă puteți bucura de același nivel al puterii de aspirare, aceeași performanță de curățare și același nivel de igienă, la fel ca la prima utilizare.
HyClean 3D Efficiency
Noii saci de praf oferă cel mai înalt nivel de eficiență, chiar și atunci când se aspiră la nivel de putere redus – aceasta datorită suprafeței Soft Structure cu rezistență redusă în fața aerului. Drept urmare, puteți economisi energie în timpul aspirării, nefăcând deloc rabat în ceea ce privește performanța de curățare obișnuită.
Înlocuire igienică a sacului de praf
Atunci când deschideți aspiratorul, colierul original Miele HyClean al sacului de praf se închide în mod automat și blochează praful aspirat pentru totdeauna. În plus, plasa protectoare previne ruperea și sfâșierea sacului, chiar dacă se aspiră obiecte ascuțite. În acest mod, praful fin care a fost aspirat nu mai are nicio scăpare.
Aspiratoarele Miele sunt etanșe
Pentru persoanele cu alergii la praful din casă, recomandăm un aspirator care include în dotările standard un filtru HEPA. TÜV Nord (comisie de testare a mediului din Germania) a recomandat, de asemenea, mai multe aspiratoare cilindrice Miele cu filtre HEPA AirClean pentru persoanele cu alergii. Cu carcasa sigilată special, întregul aparat, nu doar filtrul de evacuare, îndeplinește cerințele TÜV Nord, care sunt revizuite anual. Aerul filtrat și evacuat este mai curat decât aerul normal al încăperii. În plus, bacteriile, alergenii și sporii de mucegai vor rămâne cu siguranță în sacul de praf.
Potrivit pt utilizarea de cei ce suferă de alergii
Performanța excelentă de filtrare a filtrului HEPA* 13 a fost garantată și de organizația medicală Allergy UK și a fost certificată ca fiind potrivită pentru cei ce suferă de alergii. Unele aspiratoare Miele au obținut o marcă de aprobare pentru excelenta lor performanță de a reține praful.
Manoperă realizată de experți
Cu Miele, puteți alege dintre cinci tipuri de filtre de evacuare diferite:filtrul AirClean: filtrare eficientă pentru nevoile de zi cu zi. > 99,9 % capaciatte generală de reținere a prafului* împreună cu sacul de praf HyClean și filtrul motorului.Filtrul AirClean Plus: filtrare eficientă pentru un aer deosebit de curat în camere.Filtrul Active AirClean: reducere semnificativă a mirosurilor neplăcute* – ideal pentru deținătorii de animale de casă.Filtrul HEPA AirClean: filtrează chiar și praful fin și alergenii – perfect pentru persoanele alergice la praf. > 99,999 % capacitate generală a aspiratorului de a reține praful*, ca și filtrul HEPA* 13.Silence AirClean: filtru cu reducerea zgomotului pentru o aspirare silențioasă.
HyClean 4D Smell Protect
Noii saci de praf HyClean 4D păstrează praful și mirosurile neplăcute în interior. Aceștia dispun de valori maxime de filtrare, de eficiență maximă – chiar și la aspirarea la tensiune joasă – și o durată de viață extrem de lungă. Datorită ecranului de afișare practic, puteți verifica în orice moment nivelul de umplere al sacului.
Conform EN 60312-1Conform EN 1822/2011Dotările depind de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs