Un punct de atracție pentru bucătăria dumneavoastră

Miele oferă două modele diferite pentru acest tip de hotă: aceste hote Miele se evidențiază prin liniile clare, proeminente și prin manopera fără cusur. Fie că sunt instalate pe un perete sau deasupra unei insule, aceste hote vor capta întotdeauna atenția.

Hote de tip insulă

În planurile dvs. îşi face loc o hotă luxoasă de tip insulă? Atunci cireaşa de pe tort pentru bucătăria dvs. este cu siguranţă o hotă de tip insulă de la Miele. Aceasta va reprezenta principalul punct de atracţie, fiind plasată în centrul bucătăriei dvs. Designul acestui centru culinar creativ este definit de contururi clare şi accente concise. Miele pune la dispoziţia utilizatorilor modele de înaltă calitate, pentru cele mai exigente cerinţe. 

Hote cu montare pe perete

Transformaţi zona de gătit într-un punct central al bucătăriei dvs.: hotele cu montare pe perete pot fi încorporate între două unităţi de perete sau - dacă doriţi un design care să atragă privirile - pot fi instalate independent. Hotele cu montare pe perete de la Miele se evidenţiază prin liniile clare, proeminente şi prin manopera fără cusur. Arătaţi-vă stilul cu un design minimalist şi alegeţi între modelul din oţel inoxidabil sau modelul cu o combinaţie de oţel inoxidabil şi sticlă. Cu o suprafaţă de absorbţie rabatabilă dreaptă sau arcuită: funcţionalitatea şi designul hotelor cu montare pe perete şi hotelor de tip insulă de la Miele reprezintă un punct de atracţie în fiecare bucătărie.