Modul corect pentru fiecare configurație de spațiu

Moduri de funcţionare
În timpul gătitului şi, în special, în timpul frigerii, sunt eliberaţi vapori care conţin un amestec de abur, particule de grăsime şi mirosuri. Dacă aerul din încăpere nu este evacuat sau filtrat, aceşti vapori vor rămâne în bucătărie şi vor afecta mediul din aceasta. De-a lungul timpului, acest lucru va afecta mobilierul de bucătărie, decoraţiunile interioare, vopseaua etc. deoarece pe aceste elemente se vor aşeza grăsimile şi vaporii. Există trei opţiuni pentru curăţarea eficientă a aerului: evacuarea aerului, evacuarea aerului în combinaţie cu un motor extern şi regimul de recirculare. Toate cele trei metode au avantajele şi dezavantajele lor. Metoda cea mai potrivită pentru dvs. depinde de o serie de factori care sunt explicaţi într-o secţiune separată. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs