Flexibilitate fără egal

Fără arzătoare predefinite 
Bucurați-vă de libertate absolută: puteți utiliza tot spațiul de pe plita dumneavoastră, fără a fi limitați de arzătoare predefinite, având flexibilitate maximă. Puteți așeza vasele de gătit oriunde vreți pentru a fi potrivit oricărei situații. Puteți așeza până la șase oale, tigăi sau tăvi compatibile cu inducția oriunde vă doriți. Plitele noastre cu inducție pe întreaga suprafață sunt disponibile în diferite dimensiuni.
Recunoaștere inteligentă a vaselor de gătit 
Plită flexibilă, operare flexibilă: cu funcția inteligentă de detectare a vaselor de gătit, elementele de control apar mereu în poziția potrivită – indiferent de localizarea vaselor pe plită. Comenzile sunt vizibile doar atunci când sunt prezente vase de gătit, asigurând un aspect elegant. Sunt mereu clar distribuite vaselor de gătit respective, și, dacă sunt mutate, comenzile le vor urma. Toate plitele noastre cu suprafață întreagă sunt dotate cu recunoaștere inteligentă a vaselor de gătit. 
Ajutor la poziționare 
Așezați vasele de gătit în poziție centrală: această dotare asigură că vasele dvs. de gătit sunt așezate în poziția ideală. Și optimizează porcesul de gătit, împiedicându-vă să plasați vasele dumneavoastră de gătit în poziția nepotrivită și să utilizați setarea nepotrivită de putere. Poziția optimă este indicată acustic și vizual și într-o manieră intuitivă – e suficient să mutați vasul de gătit în mod corespunzător. 
SilentMove 
Mulțumită imprimeului special de sub sticla ceramică, nu există zgomote neplăcute atunci când mișcați vasele de gătit. Imprimeul subiacent crează nu numai un design elegant, ci și o suprafață extrem de netedă care este deosebit de ușor de curățat. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs