Comenzile intuitive fac gătitul ușor

Afișaj 
Aspect și funcționalitate excepționale: informațiile sunt afișate în clar pe ecranul tactil multicolor de 7 inchi. Conceptul de operare este coordonat cu filozofiile de control pentru aparatele încorporabile Generația 7000 permițându-vă să utilizați diverse aparate în același fel. Iar afișajul poliglot permite utilizatorilor să utilizeze aparatul într-o mulțime de limbi diferite. 
SmartSelect White 
Cu SmartSelect, puteți selecta cu ușurință și rapiditate nivelul de putere și duratele. Datorită afișajului alb cu un contrast puternic, setările sunt chiar mai ușor de citit. Plitele cu comenzi SmartSelect White sunt dotate cu aceleași caracteristici de confort ca și plitele cu comenzi SmartSelect – cum ar fi funcția de selectare a duratei. 
SmartSelect 
Cu SmartSelect, puteți selecta cu ușurință și rapiditate nivelul de putere și duratele. Fiecare arzător prezintă un afișaj numeric cu retroiluminare, care poate fi citit cu ușurință din orice unghi. SmartSelect ușurează setarea timer-ul, deoarece cronometrul si oprirea automată pot fi selectate separat. 
ComfortSelect 
Centrul tău de comandă atunci când vine vorba despre gătit: controlezi toate arzătoarele și nivelurile de putere prin intermediul unui afișaj numeric central. Funcțiile suplimentare sunt de asemenea ușor de utilizat deoarece sunt poziționate exact deasupra afișajului numeric. De aici puteți seta timpii rapid și ușor.
EasySelect 
Concentrați-vă pe ceea ce este important: EasySelect controlează toate arzătoarele și nivelurile de putere prin intermediul unui afișaj numeric central. Controlul se axează pe funcțiile esențiale. 
Comenzi rotative 
Prin intermediul comenzilor rotative, puteți regla nivelurile de putere și duratele rapid și intuitiv. Există câte un buton rotativ foarte ușor de folosit pentru fiecare zonă de gătit, pe care îl puteți utiliza pentru selectarea setării. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs